Registratie accounts voor werkplaats.concernloket.nl

De werkplaats van Concernloket is alleen toegankelijk voor accounthouders. Om een account aan te vragen moet u aan een van de volgende voorwaarden voldoen:
- u bent medewerker van een overheid en betrokken bij toestemmingen voor concerns die gebruik maken van Concernloket;
- u bent medewerker van een concern dat gebruik maakt van Concernloket en betrokken bij overheidstoestemmingen voor uw concern;
- u bent een externe partij en hebt een expliciete opdracht van een overheid of een concern om gebruik te maken van Concernloket.
Als dit het geval is kunt u hieronder een registratieprocedure starten. Uw identiteit wordt via uw werkgever of opdrachtgever geverifieerd.

Stap 1 Stuur een e-mail naar registratie@concernloket.nl met daarin:
a. onderwerp: Aanvraag account Concernloket
b. de overheid of het concern waarvoor u werkt als medewerker of als opdrachtnemer;
c. uw volledige naam;
d. uw telefoonnummer;
e. uw e-mailadres bij uw werkgever (geen privé e-mailadres);
f. alleen als u opdrachtnemer bent van een concern of overheid: naam en e-mailadres van uw opdrachtgever (ten behoeve van verificatie van uw opdracht).
g. verstuur de mail niet vanaf een gmail of hotmail account, uw mail wordt dan genegeerd en niet beantwoord.

Stap 2 Concernloket verifieert uw gegevens en maakt een account voor u aan. U ontvangt een automatisch bericht met een loginnaam en een wachtwoord.

Stap 3 Ga naar http://werkplaats.concernloket.nl en log in met de gegevens die u ontvangen hebt. Bent u uw wachtwoord kwijt, gebruik dan de optie “Nieuw wachtwoord aanvragen”. Komt u er niet uit, stuur dan een e-mail naar helpdesk@concernloket.nl.

Stap 4 Klik in de metrokaart op Overheden of op Concerns en zoek in de index uw werkgever of opdrachtgever op. Klik op deze pagina op de link naar uw eigen pagina als Contactpersoon. Is deze link niet te vinden, stuur dan een mail naar registratie@concernloket.nl.

Stap 5 Wijzig uw wachtwoord. Bij een nieuw account is het goed gebruik dit gelijk te doen omdat het wachtwoord per mail aan u is verstuurd.

Stap 6 Klik op de tab “Bewerken” en vul naar behoefte uw gegevens aan. Klik vervolgens op de knop “Indienen” onderaan de pagina.

Stap 7 Maak in uw browser een bookmark voor uw eigen Contactpersoonpagina in de werkplaats van Concernloket. Het is goed gebruik telkens hier binnen te komen en bij te houden of uw gegevens nog actueel zijn.